Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (3.61 secunde)
Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova. Companiile care urmeaza sa lucreze cu Ford roiesc in jurul fabricii, pentru a-si pregati operatiunile necesare lansarii celui de-al doilea model Ford care se va produce la Craiova, incepand din partea a doua a anului viitor.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, numit Duster, ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita comercial Kanjara. SUV-ul are la baza platforma tehnica a modelului Nissan Qasqai, potrivit automobile-magazine.fr.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault.
Directorul general al uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat ca exista posibilitatea ca, in primavara, sa fie adoptate si alte masuri daca stabilirea, in ianuarie si februarie, a unor zile nelucratoare, "nu vor dezgheta piata".
Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, la un pret incepand cu 13.000 de euro, potrivit publicatiei franceze L‘argus.
Ieri a iesit de pe linia de fabricatie a uzinei Dacia din Mioveni automobilul Logan cu numarul 500.000 de la intrarea in productie a acestui model.
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Loganului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.
Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmeaza sa fie lansat pe piata in a doua parte a lui 2009, va fi un SUV compact si are ca obiectiv atragerea clientilor marcilor coreene, urmand sa fie vandut la un pret cu cateva mii de euro mai mic decat modelele concurente.
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Sute de persoane au asistat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani.
In timp ce statul negociaza pentru rascumpararea de la coreeni a pachetului majoritar de 51% din actiuni, uzina isi va mari in 2006 capacitatea de productie pentru motoare si cutii de viteze, o afacere de 150 de milioane de euro.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Productia de la uzina de la Mioveni a fost intrerupta timp de doua saptamani, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor de masini, dar ieri uzina si-a reinceput activitatea.
Productia modelului Dacia Sandero a ajuns la 300.000 de unitati in 2 ani de la lansare, evolutia fiind sustinuta mai ales de vanzarile de pe pietele externe.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
Nicolae Dica a fost prezentat oficial la CS Mioveni. Fostul principal de la FCSB va fi antrenorul argesenilor. Obiectivul lui Dica la Mioveni va fi salvarea de la retrogradare.
google-analytics.com